wędzona parzona

produkowana z najszlachetniejszej części szynki wieprzowej bez kości - "zrazówki". Peklowana zalewowo i tradycyjnie wędzona.

wędzona parzona

produkowana z całej szynki wieprzowej bez kości z częściowo z skórą w celu nadania niepowtarzalnego smaku i soczystości. Peklowana zalewowo i wędzona tradycyjnie.

szynka z kością

wędzona parzona

Produkowana z całej szynki wieprzowej razem z kością częściowo w skórze, peklowana tradycyjnie zalewowo.

Produkowana z najwyższej jakości mięśnia łopatki, otoczona mieszanką przypraw, zapiekana w wędzarni.

szynka swojska

wędzona parzona

Produkowana z najlepszego mięśnia mięsa wieprzowego - szynki "zrazówki". Peklowana tradycyjnie zalewowo za pomocą soli spożywczej i mieszanki przypraw.

parzony z wodą

produkowany z najwyższej jakości mięsa wieprzowego - schabu bez kości (85%) z dodatkiem wody,. Peklowany zalewowo i wędzony tradycyjnie.

szynka gotowana

z połączonych najlepszych kawałków mięśni szynki wędzona parzona, peklowana tradycyjnie.

wędzona parzona

produkowana z najlepszej jakości mięsa wołowego, peklowana zalewowo wraz z przyprawami, wędzona tradycyjnie.

wędzona parzona z połączonych kawałków mięsa

produkowana z najszlachetniejszego mięsa wieprzowego - polędwiczek, zawijana w boczek bez kości. Peklowana i wędzona tradycyjnie.

szynka majsrta

wędzona parzona

Produkowana z jednego mięśnia z szynki wieprzowej . Peklowana tradycyjnie zalewowo z mieszanką przypraw.

Produkowana z szynki wieprzowej bez kości. Peklowana zalewowo i wędzona tradycyjnie.

wędzona parzona

produkowana z najszlachetniejszego mięsa z wołowiny - polędwicy. Peklowana zalewowo wraz z przyprawami i tradycyjnie wędzona.

produkt średniorozdrobniony parzony

produkowana z najdelikatniejszego mięsa wieprzowego - polędwiczki, otoczonej drobnym mięsem wieprzowym i wołowym, w naturalnej osłonie.

wędzony parzony

produkowany z soczystego karczku wieprzowego bez kości. Peklowany tradycyjnie zalewowo wraz z przyprawami.

parzony z wodą

produkowany z soczystego karczku wieprzowego bez kości (86%) z dodatkiem wody. Peklowany zalewowo i tradycyjnie wędzony.

wędzona parzona

produkowane wysokiej jakości mięśnia z szynki wieprzowej bez kości. Peklowana tradycyjne zalewowo, wędzona tradycyjnie.