Jesteśmy Firmą rodzinną działającą na rynku lokalnym, której początki sięgają lat dziewięćdziesiątych.

Głównie zajmujemy się produkcją wędlin oraz rozbiorem mięsa. Mięso pochodzi przede wszystkim z własnej ubojni, dzięki czemu charakteryzuje go świeżość, naturalność. Nie ingerujemy w proces obróbki mięsa  po to by zwiększyć wagę finalnego produktu.

Od samego początku, tj. od 1992 r. produkujemy wędliny tymi samymi tradycyjnymi metodami. Ręcznie wytwarzamy ponad 50 rodzajów wędlin. Wędzimy je w tradycyjnych komorach wędzarniczych za pomocą drzewa, dbając o tradycyjne procesy produkcyjne.

Naszym atutem jest fakt, iż wędliny produkujemy bez dodawania sztucznych substancji zwiększających wydajność oraz wydłużających terminy przydatności produktów. Na każdym etapie produkcji dbamy o naturalny smak i zdrowie.

Nasze wędliny posiadają certyfikat Gwarancja Tradycyjnego Smaku.

Ponadto produkty: szynka z kością i rolada polędwicowa otrzymały główne nagrody podczas Małopolskiego Festiwalu Smaku (2012, 2014).

Dbamy o zdrowie dlatego nasze produkty są naturalnie smaczne.