Boczek z kością
Boczek bez kości
Boczek bez kości extra
Głowa
Golonko
Golonko bez kości w siatce (1 szt około 20 dag)
Golonko peklowane
II wieprzowa (mięso w kawałkach około 60% mięsa i 40% tłuszczu)
II wieprzowa extra (mięso w kawałkach około 80% mięsa i 20% tłuszczu)
III wieprzowa (mięso z golonka bez skóry i kości)
Karczek z kością
Karczek bez kości
Kości rurkowe
Kości z karczku
Kości z schabu
Łopatka z kością
Łopatka bez kości
Łopatka bez kości II (bez mięśnia kulki)
Łopatka z golonką
Nogi przednie
Nogi tylnie
Ogony
Podgardle
Polędwiczki
Schab z kością
Schab bez kości
Skórki
Słonina
Mięso z szynki
Szynka orzech (kulka)
Szynka krzyżowa (płaskie)
Szynka z golonką
Szynka zrazówka (podłużna)
Żeberka trójkąty
Żeberka paski