Produkowany z mięsa wieprzowego z głów (49%), serc i ozorków (21%), skórek (9%), z dodatkiem wody oraz przypraw.

Produkowany z mięsa wieprzowego z głów (49%), serc i ozorków (21%), skórek (9%), z dodatkiem wody oraz przypraw.

Produkowana z wieprzowiny: tłuszczu (45%), wątroby (25%), skórek (12%), kaszy mannej z pszenicy (gluten), błonnika grochowego wraz z mieszanką przypraw.

Produkowana z wieprzowiny: mięso (53%), tłuszcz (22%), wątroba (20%),skórki (5%), z dodatkiem wody, kaszy manny z pszenicy (gluten), błonnika grochowego z mieszanką przypraw.

Produkowana z wieprzowiny: tłuszczu (45%), wątroby (25%), skórek (12%), kaszy mannej z pszenicy (gluten), błonnika grochowego wraz z mieszanką przypraw w osłonce naturalnej.

Produkowana z kaszy jęczmiennej (gluten) z dodatkiem wieprzowiny: płuc (23%),podgardla (16%) skórek (12%), tłuszczu (7%), krwi spożywczej i przypraw.